Verzekeringen

Inboedelverzekering vergelijken

Een inboedelverzekering is een belangrijke verzekering. Hiermee verzeker je namelijk onder andere je meubels en andere (losse) zaken in je woning. Met los bedoelen we dat fundering en leidingen die ook in je woning aanwezig zijn dus niet onder de inboedel vallen. Zaken die onder de inboedel vallen zijn in feite zo uit je woning weg te nemen. Inboedelverzekeringen vergelijken vraagt om een schatting van de waarde van je inboedel. Op basis daarvan kan namelijk ook de premie berekend worden. Hoe meer je inboedel waard is, hoe hoger je premie zal uitvallen.

Inboedelverzekering vergelijken bij verzekeraars

inboedel-verzekerenEen inboedelverzekering kan bij verzekeraars vrijwel nooit alleen worden berekend, maar gaat vaak in combinatie met de opstalverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Dit neemt niet weg dat de inboedelverzekering wel gewoon als enkele verzekering kan worden afgesloten, maar door de berekening van de hiervoor genoemde verzekeringen (woonverzekeringen) te combineren bespaart het jou als consument een hoop tijd en hoef je (indien je wel interesse mocht hebben in alle 3 de verzekeringen) niet 3 keer een berekening te doen, maar zie je in 1 keer wat de uitkomst is van je berekening en dus welke premie er voor de verzekeringen voldaan dient te worden met de door jou ingevulde gegevens. Om alle 3 de verzekeringen te berekenen en vervolgens te vergelijken zul je dus ook een paar gegevens in moeten vullen die misschien niet direct van toepassing zijn op de inboedelverzekering, want deze dienen er dan voor een berekening voor de andere woonverzekeringen te maken. Al met al zal een berekening maken nog geen minuut van je tijd in beslag nemen.

Woonverzekeringen vergelijken

Je kunt direct gaan berekenen wat je voor een inboedelverzekering kwijt bent bij de verzekeraars uit ons overzicht. Bij de meesten bereken je dan meteen ook de andere woonverzekeringen mee.

Klik hier voor het vergelijken van woonverzekeringen

You Might Also Like