Verzekeringen

Jongeren zorgverzekering

Voor jongeren hoeft een zorgverzekering vaak niet veel voor te stellen. Ze sluiten vaak de zorgverzekering gewoon af omdat het moet en verder niets. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat het merendeel van de jongeren die zo tussen de leeftijd van 18 tot 25 jaar zitten gewoon heel gezondheid zijn en dus verder weinig mankeren. In dat geval heeft het ook geen enkele zin om voor een zeer uitgebreide zorgverzekering met allerlei toeters en bellen te kiezen, want dat zou weg gegooid geld zijn. De jongeren zorgverzekering is in de loop der jaren echt een begrip geworden en verzekeraars hebben daar handig op ingespeeld. In feite is een jongeren zorgverzekering hetzelfde als een studenten zorgverzekering, want het hele principe rond deze zorgverzekering is namelijk hetzelfde. Het betreft gewoon een zorgverzekering die weinig geld kost. Natuurlijk zijn niet alle jongeren hetzelfde en zijn er ook jongeren die wel wat uitbreiding bovenop het basispakket van de zorgverzekering nodig hebben. Dat is vanzelfsprekend ook gewoon te regelen en ook een jongeren zorgverzekering is dus gewoon uit te breiden met extra’s, zoals bijvoorbeeld een tandartsverzekering.

Klik hier om zorgverzekeringen te gaan vergelijken

Tandartsverzekering

zorgverzekering-voor-jongerenVeel jongeren kiezen niet voor een tandartsverzekering om de zeer eenvoudige reden dat zij enkel 1 of 2 keer per jaar naar de tandarts gaan voor een controle en verder niets. Als je inderdaad verder nooit wat aan je gebit hebt zou het ook de grootste onzin zijn een tandartsverzekering af te sluiten bij je basisverzekering, want de kosten die gemaakt worden voor de standaard controles kun je dan veel beter uit eigen zak betalen. Op die manier kun je dus een lage premie voor je zorgverzekering behouden.

Jongeren zorgverzekering niet leeftijdsgebonden

Zoals gezegd is de jongeren zorgverzekering een ingeburgerde term geworden en slaat deze vooral op het feit dat het om een goedkope zorgverzekering gaat tegen een lage prijs. Kies je namelijk voor een basisverzekering waarbij je het eigen risico tot het maximum verhoogd, dan ben je al voor 8 tientjes in de maand klaar. En omdat jongeren veelal recht op zorgtoeslag hebben blijft er van die maandelijkse 8 tientjes natuurlijk niet veel meer over om te betalen. Een jongeren zorgverzekering zelf is niet aan een bepaalde leeftijd gebonden en de verzekeraars die de aanbiedingen voor deze goedkope zorgverzekeringen doen zijn ook niet alleen maar op jongeren gericht, maar uiteraard is dit wel de grootste doelgroep en is dit daarnaast ook de doelgroep die naarstig op zoek is naar de goedkoopste zorgverzekering. Val je niet meer in de categorie jongeren, maar ben je wel op zoek naar een spotgoedkope zorgverzekering, lees dan hieronder welke verzekeraars zeker het bekijken waard zijn.

Verzekeraars jongeren zorgverzekering

De volgende verzekeraars zijn zeker het vergelijken waard. Zij bieden namelijk jongeren zorgverzekeringen aan tegen zeer scherpe premies. Vergelijk dus deze verzekeraars eens:

You Might Also Like