Verzekeringen

Studenten zorgverzekering

zorgverzekering-studentenStudenten willen en kunnen vaak niet veel geld spenderen aan een zorgverzekering en dat terwijl natuurlijk ook gewoon voor hen geldt dat ze er wel eentje moeten hebben. Vandaar dat er verzekeraars zijn die de studenten zorgverzekering aanbieden. De verzekeraars die dit doen richten sowieso hun pijlen op studenten en bieden vaak bijvoorbeeld ook autoverzekeringen aan die speciaal zijn bedoeld voor deze doelgroep. Een studenten zorgverzekering staat erom bekend dat deze zeer goed geprijsd is en daarmee dus ook goed betaalbaar is voor een gemiddelde student die over het algemeen toch maar weinig geld zal overhouden iedere maand.

Klik hier om zorgverzekeringen te gaan vergelijken

Verzekeraars studenten zorgverzekering

De verzekeraars die zich puur richten op studenten en dus een studenten zorgverzekering aanbieden zijn op 1 hand te tellen. Op zich hoeven er ook niet meer verzekeraars te zijn die een studenten zorgverzekering aanbieden, want de prijzen voor de premie zijn bij al deze verzekeraars zeer laag. Trek van deze toch al lage premie ook nog de zorgtoeslag af waar de meeste studenten recht op hebben en je houdt gewoon een zeer goedkope zorgverzekering over.

Zorgtoeslag studenten zorgverzekering

Omdat studenten over het algemeen veel studeren en dus maar weinig tijd hebben voor een bijbaan zullen zij ook niet heel veel geld verdienen. Vandaar ook dat vrijwel alle studenten in aanmerking komen voor de zorgtoeslag. Dankzij deze toeslag worden zij dus tegemoet gekomen in hun kosten voor de zorgverzekering, waardoor zij nog minder aan deze verzekering hoeven te spenderen. Op deze manier wordt een toch al goedkope zorgverzekering natuurlijk alleen nog maar beter betaalbaar voor studenten.

Verzekeraars vergelijken

Voor een goede en dus ook goedkope studenten zorgverzekering zou je de volgende verzekeraars even met elkaar moeten vergelijken. Zoals je ziet ontlopen ze elkaar qua premie niet zo heel veel, maar toch raden we je aan om ze alle 3 toch even te bekijken en te vergelijken. Het gaat om de volgende verzekeraars:

Vergelijk dus deze zeer goedkope verzekeraars en maak vervolgens je keuze.

You Might Also Like